juni 17, 2024

Cadeaublog

CadeaublogGeïnspireerd door een cadeaublog

 

Aangezien mijn opa vorige week jarig was – en niet zomaar jarig was maar ook nog eens tachtig jaar oud werd, een hele leeftijd – besloot ik eens uitgebreid op zoek te gaan naar inspiratie voor een goed cadeau. Ik was zelf mijn inspiratie even verloren namelijk, want hoe moeilijk is het om iets uit te zoeken voor iemand wiens belevingswereld op zo weinig vlakken aansluit op de jouwe? Ik speurde het web af en kwam zodoende terecht op een cadeaublog, eigenlijk bij toeval. Dit ging over een verhaal van iemand die ook uitgebreid vertelde over haar zoektocht naar het ideale cadeau voor haar grootvader.

 

Het cadeaublog uitgebreid gelezen

 

Toen ik dat eenmaal zag bedacht ik me dat ik dit cadeaublog echt eens uitgebreid moest lezen, misschien kon ik er mijn voordeel wel uit halen. Dat bleek zeker het geval te zijn want de auteur kwam met heel interessante suggesties. Uiteindelijk werd me aan het eind van het cadeaublog duidelijk dat deze meid naar de slijterij was gegaan omdat ze zich geen cadeau wist te bedenken waar haar grootvader gelukkiger van zou worden. En toen bedacht ik me dat ik de ogen van mijn opa ook altijd zie twinkelen zodra hij zichzelf een borreltje inschenkt.

 

Ideeën opgedaan van het cadeaublog

 

Toen was het idee dus echt geboren mijn opa ook te fêteren op een lekkere borrel. Moet je een beetje nagaan dat jijzelf ook op een gegeven moment die leeftijd hebt bereikt en je hele dagen lang eigenlijk maar weinig beleeft. Zou jij dan niet zelf ook heel blij zijn als je jezelf een borrel kon inschenken zodra de vijf in de klok kwam? Ik vond dit een zeer plausibel gegeven en heb het meest lekkere en bovendien exclusieve borreltje voor hem uitgezocht.

Geef een reactie