juni 17, 2024

Tip: verras je kind eens met een originele kinderkoffer

Aangezien mijn dochtertje in december jarig is, op 28 december, zijn de feestdagen altijd een beetje raar voor haar. Aan Sinterklaas doen wij niet meer maar wel vieren we op kerstavond altijd dat de kerstman langs komt met wat cadeautjes – uiteraard gespeeld door de vader des huizes en ondergetekende. We hebben altijd een beetje een dilemma met haar verjaardag, want wanneer is het nou het leukst om cadeautjes te ontvangen, op haar daadwerkelijke verjaardag zelf? Ze heeft net enkele dagen geleden dan al talloze cadeautjes mogen ontvangen en dus is het altijd een beetje raar voor haar, voelt het niet zoals het voor bijvoorbeeld haar broertje voelt, die midden in de zomer zijn speciaal voor hem uitgekozen cadeautjes mag ontvangen. De timing is gewoonweg niet perfect.

Het ultieme cadeautje voor mijn dochter

Dit jaar heb ik ervoor gezorgd iets praktisch voor haar aan te schaffen, maar wel iets wat behalve praktisch ook echt leuk is. Ze gaat dit schooljaar voor het eerst op kamp met haar klasje en als oudste kind van dit gezin is dit natuurlijk een mijlpaal – het is daarnaast iets waar ze echt naar uitkijkt. Daarom hebben mijn partner en ik besloten nu vast een kinderkoffer voor haar aan te schaffen, omdat dit iets is wat bij haar echt tot de verbeelding spreekt. Het is namelijk écht iets voor haar en bovendien vormt het vast een leuke voorbereiding op het kamp dat later dit schooljaar volgt.

Het bijzonderste van al is echter nog wel dat mevrouw echt dól op panda’s is en dat ik een set van een tas en een kinderkoffer voor haar heb weten te vinden die in de vorm gegoten is van panda’s – en nog eens ongelooflijk leuk vormgegeven is ook. Deze set spreekt echt tot de verbeelding en gelijk toen ik het zag wist ik dat het uitermate geschikt voor mijn dochter was. Ben je zelf ook op zoek naar aandoenlijke kindertrolleys en dergelijke, kijk dan eens op de website van Kofferonline.be.