juni 17, 2024

Voordelige Different Doors – Houten Sectionaalpoort

openslaande-garagepoorten (1)Laatst was ik met mijn vriendin aan het shoppen en onderweg kwamen we een hele mooie wijk tegen waar we doorheen reden. Ik was er gelijk weg van en mijn vriending ook. Het was met name een huis dat wel erg boven de rest uitstak, en we kwamen er later achter dat dit kwam door de mooie Different Doors – Houten sectionaalpoort. Als je het zelf zou zien, dat zou je weten waar ik het over heb. Ik heb er wel echt spijt van dat ik geen foto heb gemaakt, want dat is de enige manier om anderen te kunnen overtuigen. Ik wist eerlijk waar niet dat een garage zo mooi zou kunnen zijn.
Mijn vriendin was het bovendien met me eens en we waren vastbesloten dat we online even op zoektocht zouden gaan, om te kijken waar deze bewoners die prachtige garagepoort vandaan hebben gehaald. Natuurlijk was dat wel als het zoeken van een naald in een hooiberg, maar we zijn er uiteindelijk wel gekomen!

sectionaaldeuren (1)aluminium-lamellen-deuren (1)Different Doors – Houten sectionaalpoort

We waren dus op zoek naar die speciale deur en ook al hebben we niet de exacte foto gevonden, we hadden we een afbeelding gevonden van een sectionaalpoort die gemaakt was van hout. Hij zag er echt prachtig uit. Deze foto kwamen we tegen op een website van Different Doors. Het bleek later dan ook zo te zijn dat zij erg mooie poorten maken in allerlei verschillende stijlen.
Ik was zo onder de indruk dat ik het gelijk mijn man heb laten zien. Die vond het er ook geweldig uitzien en samen hebben we besloten dat we de sprong zouden wagen en ook zo een mooie poort zouden bestellen. Ik kan jullie vertellen, we waren erg blij met die beslissing. Het ziet er namelijk echt fantastisch uit!